AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 d'abril de 2024

19/04/2024

L'Ajuntament informa que per problemes tècnics no estarà en funcionament el servei de megafonia i la ràdio municipal fins a nou avís.
Podeu trobar el pregó publicat cada dia als següents llocs:
- Consultori mèdic.
- Casal d'avis.
- l'Abadia.
- Av. dels Portals (tauler d'anuncis).
- Oficina d'Atenció Ciutadana.
- Edifici Republicà.

Disculpeu les molèsties.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que el dimecres, 24 d'abril, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.
__________________________________________

L'Ajuntament informa que dimarts, 23 i dimecres, 24 d'abril hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.
__________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que avui estarà tancada.

Tornarem a obrir dilluns, 22 d'abril amb l'horari habitual.

Disculpeu les molèsties.

__________________________________________

A partir d'avui i fins diumenge, 21 d'abril, al Passatge de la Samfaina trobareu el MNACTEC BUS, un nou projecte museístic de caràcter itinerant del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

Es tracta d'un espai interactiu i tecnològic que convida el públic a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d'una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

El projecte itinerant MNACTEC BUS. Innovació, tecnologia i societat està dotat de l'equipament tecnològic i els recursos necessaris perquè les persones que el visitin visquin una experiència fascinant i memorable.

Horaris

L'horari d'obertura del MNACTEC Bus és el següent:
  • Divendres, de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h.
  • Dissabte i diumenge, de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h.

 

Reserves

Per a més informació i reserves podeu trucar a 900 101 394 / 608 929 207 o bé escriure a l’adreça electrònica [email protected].
 

Trobareu més informació a l'enllaç.

__________________________________________

La Comissió de Festes comunica que a partir del dilluns 22 fins al 29 d'abril, a l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana (de 10 h. a 13 h.), i el dia 29 d'abril de 18 h. a 20 h. a la biblioteca l'Atlàntida, es poden passar a comprar els tiquets de la cassola de tros per l'1 de Maig a la Capella.


El preu del tiquet serà de 11,50 € i de 14,50 € en cas de cassola + bol ceràmic.

També us podreu apuntar per sol·licitar taula.

Podeu omplir el següent formulari per sol·licitar espai per fer la vostra cassola, per una millor gestió, és obligatori apuntar-se.
https://docs.google.com/forms/d/1LAO6C2eIzi-zNTKC8hRtQCFdRZmEwRYGOleHSVKPyyk/edit?usp=drivesdk


__________________________________________

Dimecres, 24 d'abril a les 11:30 h. a la sala del Centre Cultural podreu obtenir la identificació electrònica (certificat electrònic personal o Cl@ve) així com informar-vos sobre l'administració electrònica i els serveis disponibles. 


__________________________________________

L'Ajuntament comunica que ja estan obertes les inscripcions pel Tast de 3 vins del Celler Vinya Vilars amb maridatge de productes locals (formatge, secallona i botifarra blanca) que tindrà lloc divendres, 26 d'abril a les 20h a la Sala República.

PREU: 5€ /PERSONA


Les places son limitades, us hi podeu inscriure fins el dia 24 d'abril a l'Ajuntament de 10h a 13h.


__________________________________________

Dissabte, dia 20 d'Abril, a les 18:00 h., al camp municipal Ramon Bellmunt, interessant partit de futbol, entre els equips:
Club de Futbol Arbeca - Club de Futbol Verdú-Cercavins.
Primer partit de la fase d'ascens a tercera catalana!

Aficionats no hi falteu!
__________________________________________

L'ACC Arbeca comunica que el proper diumenge, 21 d'abril, tindrem parada a la festa de Sant Jordi que es realitzarà al Centre Cívic / Casal de la Gent Gran, amb la venda de roses fetes artesanalment.

Vine a veure'ns a la festa de Sant Jordi el proper diumenge i col·labora!

__________________________________________

Dimarts 23 Diada de Sant Jordi, Dia de la cultura i l'amor, sens dubte les millors roses a Gineste's. Des de la rosa marca de la casa fins al format o ram més exuberant, delicat i especial.
També una gran col·lecció molt especial amb roses eternes que us encantaran.
Estarem oberts diumenge al matí, com sempre i dilluns tot el dia.
Us esperem il·lusionats per fer-vos gaudir d'un dia tant especial.

Feliç Sant Jordi a tothom!


_______________________________________________

La Botiga de CAL MARTÍ, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, us fa saber que el dimarts dia 23, tindrà obert el seu establiment de les 8 h. del matí fins a les 9 h. del vespre, sense tancar a migdia.
Tindrem la rosa de Sant Jordi, centres florals arreglats, un gran assortit de llibres de tot tipus, per a adults, juvenils i infantils, ...

El diari SEGRE i la MAÑANA regalen a tots els seus clients un llibre.

Recorda, vina a celebrar la Diada de Sant Jordi a CAL MARTÍ. És la nostra gran FESTA del llibre i la rosa.

El dilluns dia 22 (vigília) també tindrem obert el nostre establiment tot el dia.

Moltes gràcies i una bona Diada per a tothom!!!
_______________________________________________

El celler del portal informa que, després de 36 anys al vostre servei, l'establiment tancarà les portes per jubilació el proper 30 d'abril. Per aquest motiu, des d'ara fins al tancament, trobareu tots els productes en oferta per liquidació. Aprofitem per agrair als nostres clients la confiança dipositada durant tots aquests anys.

__________________________________________


L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.