AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de març de 2024

18/03/2024

L'Ajuntament informa que demà, 19 i dimecres, 20 de març hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

__________________________________________

CaixaBank comunica que la setmana del 25 al 28 de Març obrirà el dimecres 27 de 8:15 a 14 hores. L’Oficina disponible més propera és: 0066-Les Borges Blanques.

__________________________________________


Podeu venir a Floristeria Gineste's a fer la vostra comanda de Palmes i Palmons. També us recordem que tenim Rebaixes i liquidació de final de temporada.

Us esperem!

Gineste's sempre al vostre servei.

__________________________________________

El grup de colònies Arbeca comunica a tothom qui estigui interessat a apuntar-se a les colònies d'aquest estiu; que podeu fer les preinscripcions des de l'1 al 5 d'abril. Trobareu tota la informació a la web del grup de colònies Arbeca en aquest link i també a la biblioteca l'Atlàntida on podreu recollir tota la documentació en format paper. Per més informació, envieu un correu electrònic a: [email protected]

__________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil
Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.