AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de març de 2021

18/03/2021

L'Ajuntament informa que ja es poden comprar a la Biblioteca Atlàntida les entrades per les actuacions de la Sala l'Abadia del proper cap de setmana.

 
Dissabte 20 de març a les 19:30h- Concert de Guillem Anguera Quartet. Guillem Anguera, besnebot de Mossén Anton Bru en presenta el seu darrer treball "14 km". Entrada general a 8 euros i entrada reduïda a 6 euros.
 
imagen
 
 
Diumenge 21 de març - Teatre familiar amb "Lo Biel, un pallasso agosarat". Entrades a 2 euros.
 
imagen
 
 
Es demana portar l'import just. Gràcies.
_______________________________________________________________
 
La Regidoria de Cultura informa que aquest cap de setmana comença la Primavera Cultural - 5è Memorial a Mossèn Anton Bru.
 
Dissabte 20, ja es podrà visitar l'exposició " Plantes i gent, etnobotànica garriguenca" que es trobarà fins el 4 de maig a l'Oficina de Turisme. A la tarda del dissabte, com hem comentat, Concert de Guillem Anguera.
 
Diumenge dia 21 es realitza l'acte de Presentació oficial a la Sala Abadia que consta de tres parts: S'iniciarà a les 11:30h amb el recital de poesia, l'acte oficial de presentació i finalment, la presentació del llibre de Marc Artigau "Jo era el món". Aquests actes són gratuïts i amb aforament limitat. Aquestes 3 parts contaran com un sol acte.
 
Per asistència, cal enviar correu a [email protected] o trucant a les oficines municipals dimecres i dijous de 10 a 14 h.
 
Per a més informació, podeu consultar la programació a partir d'aquesta tarda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Arbeca.
_______________________________________________________________

L'Escola Albirka us fa saber que el període de preincripció per al curs 2021-2022 de totes les persones nascudes el 2018, s'iniciarà avui serà fins dimecres 24 de març.
 
Enguany i degut a la situació que estem vivint, serà procés telemàtic i caldrà adjuntar fotos de la documentació.
 
L'horari de Secretaria és el dimecres i dijous de les 9:00 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda.
_______________________________________________________________
 
Demà, 19 de març, Sant Josep, dia del pare, a la Botiga de Cal Martí hi trobareu tots els regals que us facin falta per a aquesta jornada. 
 
Aprofitem la vinentesa per comunicar-vos que ja tenim la nova col·lecció de bosses de mà, bolsos, bosses d'home, motxilles urbanes i esportives i un munt de novetats de les millors marques.
 
La botiga de Cal Martí us felicita a tots i totes en aquest dia de Sant Josep. Gràcies.