AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de maig de 2023

18/05/2023

El Manifest del Gran Urgell convoca a tots els afectats pel tancament del Canal d'Urgell i el Segarra-Garrigues a l'assemblea informativa que tindrà lloc aquest divendres a les 20:30h al pavelló de Miralcamp.

________________________

 

El proper dissabte 20 de maig a les 20h a la Sala República, tindrà lloc el taller "Cícliques i ben informades". Activitat oberta a tothom.

_____________________

 

Diumenge a les 19h cinema a l'Abadia amb la pel·lícula "Blue Jeans". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Disponibles al web arbeca.kobin.cat o aquest dijous de les 12:30h a les 13:30h a l'Ajuntament.

 

 

_____________________

 

Us informem que aquest diumenge dia 21 de maig, a les 17h de la tarda i al Camp municipal d'Albagès es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips: CF Albagès i CF Arbeca. Aficionats, us hi esperem!

_____________________

 

Dijous 1 de juny sortida a LO PARDAL, Fundació Guillem Viladot a Agramunt!✒️Visita guiada a la casa de la poesia visual. Tres edificis plens l'obra més experimental de Guillem Viladot, on, mitjançant el paradigma de l'objecte trobat, creava objectes entre la poesia i l'escultura.