AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de juliol de 2022

18/07/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

2a Setmana del Jovent Arbequí! 

T'esperem avui a la gimcana d'orientació nocturna pels carrers d'Arbeca. Comença a les 22h a la Plaça de la Unió Republicana. Activitat per a joves a partir dels 12 anys.

_____________________________________________________________

Aquest any celebrem la 25a edició de l'Arbequí de Ferro. El detall d'aquesta edició serà una samarreta commemorativa per tots els participants. Recordem que demà dimarts 19 de juliol és l'últim dia per fer les inscripcions amb dret a escollir samarreta.

Bases i inscripció en el següent enllaç:
https://forms.gle/5bVNwfzdZCu8xePQ7

______________________________________________________________

Esplai a l'Escoleta durant el mes d'agost. De dilluns a divendres excepte el 15 i el 16 d'agost. Horari de 8:30h a 13h. Preu: 30€ setmanals. Inscripcions per setmanes a l'Ajuntament d'Arbeca, fins el dia 29 de juliol.

 

___________________________________________________________

L'Ajuntament recorda que l'horari de bany de les piscines municipals és de les 11:30h a les 20h, excepte la gent que faci cursets. A més, informem que està prohibit entrar gossos o animals de companyia dins el recinte.

___________________________________________________________

L'Agrupació sardanista Arbeca Nostra celebra el 31è Aplec Sardanista Vila d'Arbeca, el dia 23 de juliol a les 20h a la Plaça del Toll. Hi haurà sopar popular. Us podeu incriure al sopar avui de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran. Us hi esperem!

___________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina comunica que durant el mes d'agost el magatzem de fitosanitaris estarà obert de 8h a 12h del matí i dissabte estarà tancat.

____________________________________________________________

Cafeteria Gabarra informa als clients que fins el 25 de juliol inclòs, romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

____________________________________________________________

SOPAR DEL JOVENT 2022

El diumenge 14 d'agost de 2022 tindrà lloc a la plaça del Toll el sopar del jovent d'Arbeca. Per participar-hi, cal omplir aquest formulari abans del 20 de juliol:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc34ZYkv630hlsQyD_BA1Fs3wbrgn00260QoB0OBDT8jXOwVA/viewform

Els tiquets del sopar es podran adquirir a les piscines entre el 17 i el 20 de juliol. El preu del sopar és de 22€ per persona i inclou pica-pica, fideuà, postres, beure i una samarreta. Cal pagar-ho amb efectiu al mateix lloc i moment de la compra dels tiquets. (Es prega portar l'import just). 

_____________________________________________________________

El celler Vinya els Vilars us convida aquest dijous a la presentació de la exposició "Textures", de Sonia Martín. L'acte de presentació serà a les 19:30h entre vinyes.

_____________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic [email protected] 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.