AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de gener de 2023

18/01/2023

L'Ajuntament informa que, per problemes tècnics a la salaes suspenen els esdeveniments de la l'Abadia previstos per aquest cap de setmana i el vinent.

_________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida aquest divendres a les 17h a l'Hora del conte per infants de 0 a 3 anys: Contes d'animalons, bestiari per nadons i contes dedicats als més menuts, a càrrec de "En clau de clown" Us hi esperem!

_________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que ja us podeu inscriure al Curs d'escriptura creativa per infants!

El curs serà els dies 3, 10 i 17 de febrer a les 17h i està adreçada a infants d'entre 9 i 12 anys.

L'activitat és gratuïta i us hi podeu inscriure fins al 27 de gener a la Biblioteca o al correu: [email protected]

_________________________________________________

Esquerra Republicana de les Garrigues us convida a assistir a la taula rodona sobre Models de gestió de les dejeccions ramaderes, que tindrà lloc demà a les 7 de la tarda a la Sala Maria Lois de Les Borges Blanques, una oportunitat per a conèixer models de gestió de les dejeccions ramaderes sostenibles mediambientalment, econòmicament i respectuosos amb la salut de les persones.

_________________________________________

ARBECA PER LA INDEPENDÈNCIA  ORGANITZA AUTOCAR PER ANAR A BARCELONA DEMÀ DIJOUS, PER ASSISTIR A LA MANIFESTACIÓ UNITÀRIA.

PER APUNTAR-SE A: LLIBRERIA QUADERNS, TELÈFON 973140821 

PREU DE L’AUTOCAR 15,00€

HORA DE SORTIDA A LES 6’30 DEL MATÍ.

________________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera informa que un dels números de la grossa de cap d'any ha estat premiat amb 1 €.

Les persones que vulguin cobrar-lo, poden passar per la botiga de la Maite o bé per Repunt's 54 durant el mes de gener.

Gràcies per la vostra col·laboració.

________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 22 de gener, a les 16:00 h de la tarda, i al Camp Municipal de Juneda,  es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  Cf Arbeca i Cf Rosello, aficionats us hi esperem

________________________________________________

Dimarts 24 de gener, a les 16h al Casal de la Gent Gran, taller per promoure un estil de vida saludable: Escoltem-nos i mengem bé per sentir-nos millor. Comptarà amb la presència de Thelma Hernando, Mercè Carbonell i Alba Torrelles, membres del CAP  de les Borges.

________________________________________________

Ets una persona dinàmica i t'agrada el món de la docència? A Lo Centre busquem persones com tu en les àrees de: Matemàtiques, Física i Química d'ESO i Batxillerat. Filosofia de Batxillerat i Anglès mínim nivell C1. Envia'ns el teu currículum a [email protected]

________________________________________________

Problemes de recepció del senyal de TV
L’entitat LLEGA700 comunica a tota la població que el 31 de gener acaba el període per a resoldre incidències o problemes en la recepció de la televisió a la vila d’Arbeca causats per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G de telefonia mòbil.
Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats i per a poder resoldre les incidències s’han de comunicar al centre d'atenció a l'usuari, al telèfon gratuït 900 833 999.

________________________________________________

Recordem que ja us podeu inscriure per la Rua de Carnaval del dia 25 de febrer. Teniu les bases a les xarxes socials i a l'Ebando.

________________________________________________

Els Diables d'Arbeca informen que un dels números de la Grossa de Cap d'Any va sortir a retornar 1€ als qui en van comprar. És per això que qui el vulgui, el pot passar a recollir per Pa de Pessic pastisseria en el seu horari d'obertura. En cas de no reclamar el premi, aquests diners es quedaran a la colla com a donatiu. Moltes gràcies per col·laborar amb la Colla de Diables.

____________________________________________________