AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 18 de gener de 2021

18/01/2021

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que extremi les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19 vist l'elevat risc de contagi existent al nostre municipi, actualment un dels més alts de Catalunya. Per tot això, demanem seguir escrupulosament totes les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

 

Avui dilluns a les 21h es celebra la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament d'Arbeca. Es realitzarà de manera telemàtica, degut a l'excepcionalitat que vivim i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Arbeca o al canal de Youtube de l'Ajuntament. L'ordre del dia el trobareu a les xarxes socials o a l'Ebando.

 

L’Ajuntament demana a tots els veïns i veïnes que  en el cas de trobar el contenidor de les escombraries ple, no deixeu les vostres bosses o residus al damunt del contenidor o al terra, està totalment prohibit. Si us plau dipositeu els vostres residus en els contenidors més propers.

Recordeu que no es poden deixar objectes voluminosos a les illes de contenidors.

Moltes gràcies per ajudar a mantenir nets els carrers de tots.

imagen

 

L'Ajuntament recorda a tota la població que solament està permès als veïns l'accés en vehicles als Carrers de Les Pregàries i Abadia. També recordem que està totalment prohibit aparcar en aquests carrers ( veïns inclosos)

imagen


L'Associació de Dones us informa que s'ajorna la devolució de les butlletes de la Loteria fins a nou avís. Disculpeu les molèsties.

 

S'ha perdut un gosset petit de color marró, de pèl una mica llarg, amb xip, des del dimecres de la setmana passada. Qui l'hagi vist que truqui al telèfon 629 02 58 98. Gràcies.