AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de setembre de 2021

17/09/2021

L’Ajuntament d’Arbeca recorda a les persones propietàries de parcel·les i solars sense edificar dins del casc urbà, l’obligació de mantenir-los nets d’herbes i residus, en optimes condicions de salubritat i seguretat pública.

____________________

II MOSTRA D'ARTISTES LOCALS - Amb l'objectiu de fomentar la cultura i promocionar l'art, la Biblioteca convoca a tots els artistes arbequins i arbequines a participar en la segona edició de la "Convocatòria d'artistes locals".

Podeu consultar les bases a Instagram i al  web de la biblioteca.

____________________

El proper dilluns dia 20, a les 10 del matí es reanudarà la gimnàstica amb la Maria Josepa. Serà a la sala del Centro, com el curs passat.

____________________

L'Ajuntament informa que aquest dissabte dia 18, es realitzarà la caminada en record d'Albert Palau Solsona. El punt de sortida serà a les Pistes d'Atletisme a 9:30 del matí. 

______________________

Torna la lliga catalana a Pàdel Arbeca. Aquest dissabte a les 11:00h juga l'equip arbequí contra el Club Esportiu Mas Duran de Cervera. Vine a animar l'equip i gaudeix dels nostres vermuts amb el DJ Adam Lay al final de la jornada.

 

________________________

Us informem que aquest diumenge dia 19 de Setembre a les 18:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit amistós de futbol 11 entre els equips: CF ARBECA i F.C.IVARS D'URGELL.

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

________________________

La Cooperativa Mengem Garrigues convida a tothom a l'esdeveniment que organitza per presentar el seu nou web i els nous serveis que ofereix com la comanda telefònica i els punts de recollida.

L'acte de presentació tindrà lloc aquest dissabte 18 de setembre a la Plaça Catalunya de Juneda. I comptarà amb parades, tast de productes, cassola de tros i música en directe.

Us hi esperem: 
mengemgarrigues.cat

_________________________

Aquest diumenge, Fulleda celebra la 7a Fira Heroica. Hi haurà mercat de productes de proximitat, mostra d'oficis artesanals i ambientació pels carrer del poble. 

__________________________

Totinformàtica Serveis Integrals informa: Des de dilluns dia 20 de Setembre obertura de la nova Botiga ubicada al C/ Sant Pere 2-4 Baixos de Les Borges Blanques on podreu trobar una gran varietat de serveis informàtics, de telefonia, productes tecnològics de la millor qualitat i propostes que de ben segur us agradaràn. Tambè podeu visitar la seva web per poder saber mes a www.totinformatica.cat o trucar al 973143148. 

I el dia 25 inaguració amb moltes sorpreses, sortejos i regals! Estiguis atents al instagram @totinformatica_