AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de novembre de 2023

17/11/2023

L’Ajuntament d’Arbeca convida a tota la població a participar a la concentració de demà, a les 12 h. del migdia davant el CAP de les Borges Blanques, per a demanar un servei de radiologia i un CAP al servei de la comarca.

_________________________

Diumenge, 19 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Els Encantats".

Entrades a 3 € i 4,50 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat. També el dia de l'esdeveniment, directament a taquilla.

L'Ajuntament informa que ja estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment el proper dijous, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

_________________________

L'Ajuntament recorda que aquest proper dimecres, es fa la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.
_________________________

Des de l'AFA de l'escola Albirka i l'AFA de l'escola bressol Sant Jaume us convidem a compartir les tardes dels diumenges d'hivern. El projecte Arbeca Xics es realitzarà els diumenges, de 5 a 7 de la tarda a la sala del Centre Cultural.
Es tracta d'un espai on la quitxalla de 2 a 6 anys trobarà racons amb materials i joguines diferents, acompanyats per dues monitores que dinamitzaran el seu joc. Els adults també tindran un racó on compartir taula i conversa.

Cal fer preinscipció contactat amb qualsevol membre de l'AFA.

_________________________

Arbequines i Arbequins, l'exposició del Centenari del Club Futbol Arbeca continua oberta a la Sala República.

Els horaris de visita són els dissabtes de les 18:00 h a les 20:00 h i els diumenges de 12:00 h a 14:00 h.
L'exposició estarà oberta fins a la Fira.
No us perdeu aquest magnífic recull de la nostra història!

_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!