AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de novembre de 2022

17/11/2022

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973 160 008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

___________________________________________

Aquest proper diumenge, a les 18h a l'Abadia, nova oportunitat per veure la pel·lícula "Alcarràs". Entrada generals 4,5€ i reduïda 3€. Disponibles al web arbeca.koobin.cat.

___________________________________________

El proper dissabte 26 de novembre i dins dels actes de la 19ª Fira de l'Oliva arbequina, la Sala Abadia a partir de les 9:00 del matí acollirà el III Simposi de l'Oliva Arbequina, enguany amb el despoblament i el canvi climàtic com a eixos vertebradors.

L'assistència al Simposi és gratuïta prèvia inscripció clicant en aquest enllaç que també trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 973160008 per a les persones que no tinguin mitjans per a fer ho online. Recordem que les places són limitades.

___________________________________________________________

La cooperativa arbequina informa que el dia 26 de novembre a les 16:30h organitza una JORNADA TÈCNICA AGRÀRIA sobre la importància del regadiu i l’estat del canal segarra garrigues,  les noves oportunitats de conreu de l’olivera i l’ametller a càrrec de 3 ponents experts del Canal Segarra Garrigues, de l’IRTA I DEL REG DE LES GARRIGUES SUD.  Cal inscripció prèvia a les oficines de la Cooperativa. Aforament limitat. Més info al web o a les oficines.

___________________________________________________________

Es convoca a tots els regants de la Col·lectivitat de regants num. 13 a l'Assemblea general que tindrà lloc el dilluns 21 a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Miralcamp.