AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de març de 2022

17/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

L'Ajuntament fa saber que aquesta nit a les 21h hi ha Ple Extraordinari de l'Ajuntament d'Arbeca. El podreu seguir en directe a través de Ràdio Arbeca al 107.8 FM o pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

 

Ordre del dia:

  1. Proposta d’adjudicació definitiva de l’obra “Restitució de les instal·lacions de l'estadi Ramon Bellmunt

____________________________________________

L'Ajuntament informa que degut a tasques de manteniment, demà es tallarà el camí accés de la Pleta a la Pujada Sorda del Terme Municipal d'Arbeca. 

___________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida al "Recital poètic" amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. L'acte serà el dilluns 21 de març a les 17h a les escales del Castell a la plaça del mercat.
Vine i comparteix les teves poesies preferides!

_____________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al proper cap de setmana.

El proper dissabte 19 de març, a les 19h a l'Abadia, concert d'inauguració de la Primavera Cultural a càrrec del grup Benelux Saxophone Quartet, un tast únic de la història del saxo clàssic. Entrades a 1€.

I desprès, a les 21:45h cinema amb la projecció de la pel·lícula "Sis dies corrents", pel·lícula guanyadora dels Premis Gaudí. Entrades 4,5€ general i 3€ reduïda.

Diumenge a les 18h, teatre infantil familiar amb l'obra "La llàntia meravellosa", de la companyia Festuc teatre. Entrades a 4€.

Totes les entrades les trobareu disponibles a arbeca.koobin.cat o presencialment a l'Ajuntament el divendres de 12h a 13h i de 17h a 20h a la Biblioteca.

___________________________________________________

Tens un habitatge buit o coneixes algú que en tingui un?

 Si tens un habitatge buit, des de l’Ajuntament d'Arbeca, juntament amb l’Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, et proposem donar una segona vida al teu habitatge per a les persones joves que han escollit les Garrigues com a lloc de residència o han tornat de la ciutat .

 Arrelem les persones i repoblem les Garrigues, canviem de paradigma.

#RepoblemLesGarrigues

_____________________________________________

El Servei d'Acollida de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que si algú disposa d'un pis, casa o vivenda per acollir refugiats que ho faci saber a l'Ajuntament d'Arbeca.

______________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran convoca a tots els socis, a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 20 de març al mateix casal a les 18:30h com a primera convocatòria i a les 19h com a segona. Pels temes importants a tractar, es demana màxima assistència i puntualitat.