AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de gener de 2024

17/01/2024

Programació sala l'Abadia

 

Diumenge, 21 de gener, a les 18 h., sessió de cinema en català, amb la pel·lícula "Creatura".

 

Entrades a 3 € la reduïda i 4,50 € la general.

 

Podreu adquirir-les a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, demà a les oficines d'atenció ciutadana en horari de 12 a 13 h. o bé directament a taquilla.

Durada: 112 min.

 

Sinopsi:

 

Després de mudar-se amb la seva parella a la seva nova llar, la Mila s’adona que la seva pèrdua de desig es troba en si mateixa. Comença un viatge entorn la seva educació sexual en el qual revisita experiències de la seva infància i adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos.

___________________________________________

 


 

Bases Carnaval 2024

1.-Les persones que vulguin participar a la Rua de Carnaval ho podran fer en diverses modalitats: comparsa o individualment.

 

2.- Les comparses hauran d’anar identificades amb el títol corresponent.

 

3.- La rua la encapçalarà els grallers La Revolta d’Arbeca i l’animació de Pessigolles, on s’hi podran afegir totes les persones que vulguin participar individualment a la rua.

 

4.- Les inscripcions és realitzaran a través del correu [email protected] fins al dia 15 de Febrer. Les comparses obtindran  un val de 30€ a l’hora de la inscripció.

 

5.- Les comparses sortiran segons l’ordre d’inscripció.

 

6.- La concentració de comparses serà a les 17:30 h. a la Cooperativa (gasolinera). Les  comparses s’hauran de posar al lloc corresponent al seu número. La sortida serà a les 18.00 h. El grup que no sigui al seu lloc, haurà d’afegir-se al final de la rua. 

 

7.- Es donarà a cada comparsa una bossa de confeti.

 

8.- Les comparses no es podran aturar durant la rua i hauran de mantenir una distància constant de 10 metres de la comparsa anterior.

 

9.- El recorregut de la rua serà: c/Lleida - c/Alcalde Mullerat - Av. dels Portals - c/Molí Vell - Pl. Generalitat -c/ St. Joan i fi de rua a la Plaça Major. 

 

10.- L’espectacle serà opcional però comptabilitzarà per als premis i és realitzarà a la plaça Major. Caldrà facilitar a l’organització la música.

 

11.-El jurat estarà format pels membres de la Comissió de Festes i per representants de Club de Futbol Sala.

 

12.- En la modalitat comparsa hi haurà tres premis  en forma de val per valor de 150€ a la primera, 75€ a la segona i 50€ a la tercera.

 

13.- En la modalitat individual hi haurà tres premis en forma de val per valor de 50€ al primer, 30€ al segon i 20€ al tercer.

 

14.- El  jurat valorarà l'originalitat, disseny i materials.

 

15.- Cada comparsa només podrà optar a un premi.

 

16.- Hi haurà fi de rua amb jocs a càrrec de Pessigolles i la gran confitada final a la plaça Major acompanyats de la millor música.

 

17.- Els premis s’entregaran un cop finalitzat el sopar popular i  abans del concert de nit amb el grup De Noche a la sala del Centro.

18.- El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis, així com la compensació econòmica, si no s’assoleixen els mínims de criteris de qualitat.

___________________________________________

 

L'Associació de Dones l'Olivera comunica que ja es pot passar a cobrar l'1 € per butlleta als comerços on es va comprar el número de La Grossa.

___________________________________________

 

Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€, et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal mitja dotzena d’ous. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs mitja dotzena d’ous de regal. Només a Plusfresc d’Arbeca.