AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de gener de 2022

17/01/2022

INFO COVID:
 
  • El consultori mèdic informa que l'horari per programa visites és de 8 a 11h, telefònicament. Per altres motius, ho podeu fer a través d'E-consulta o al 061.

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

     

    També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • L'Ajuntament informa que demà dimarts dia 18 quedarà tancat al trànsit el C/ del Pou des de la Plaça Lluís Companys, fins a l'Avda. Montserrat en motiu d'unes obres que s'estan realitzant en aquesta zona.

    Disculpeu les molèsties. 

 

  • L'Ajuntament fa saber que podeu consultar els nous horaris de bus d'Arbeca a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'apartat de notícies. També els trobareu a les Oficines d'Atenció ciutadana i al plafó de l'Avinguda dels Portals. Properament se'n farà difusió per més vies.

 

  • La Cooperativa arbequina informa que demà dimarts 18 i el 25 de gener es podrà entrar ametlles en horari de 8 a 12h. del matí.

 

  • L'Associació de Dones l'Olivera informa que s'han programat dues activitats a partir del mes de febrer:

- Marxa nòrdica, els dimarts de 5 a 6 de la tarda.

- Hipopressius, els dijous de 8 a 9 del vespre.

Aprofitem per fer saber que per cobrar el número premiat de la Grossa podeu passar el dimecres i dijous d'aquesta setmana de 5 a 7 de la tarda pel local de la gent gran, on també us podeu apuntar per alguna de les activitats programades.

 

  • La Junta de l'Associació Contra el Càncer d'Arbeca comunica a les persones que van comprar la loteria de Nadal, que a partir de demà i fins el 22 de març podeu anar a cobrar el premi a Lleida, al carrer Pallars 24, seu de l'Associació. Les persones que no puguin anar a Lleida, els hi podeu donar a un membre de la junta, abans del 4 de febrer, perquè els hi cobri el premi.