AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de febrer de 2023

17/02/2023

Demà dissabte 18 de febrer, a les 19h cinema a l'Abadia amb la pel·lícula lleidatana "El sostre groc". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

I el diumenge a les 19h, Cinema del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "La voluntaria". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€. La recaptació d'aquesta pel·lícula anirà destinada a Càritas Arbeca.

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat.

_________________________________________________________

Tiquets pel sopar de Carnaval del 25 de febrer. Preu del sopar 10€. Els podeu comprar a la Farmàcia o als partits del Futbol Sala fins el dimarts 21 de febrer.


_________________________________________________________

Us informem que avui a les 21:15h, a la pista del Castell, es disputarà una nova jornada de lliga regular entre els equips:  CFS Arbeca Femení i Almacelles. Us hi esperem

_________________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que participen del sopar de Carnestoltes d'aquest dissabte, que s'obriran les portes a les 20:45h.

_______________________________________________________

La Parròquia convida a tot el voluntariat a una reunió que es farà el proper dilluns dia 20 a les 18h a la sala del costat del pati de l'Abadia. Ens acompanyarà un germà de la Creu Blanca del Castell del Remei, per explicar-nosque desprès de la pandèmia torna a funcionar i espera la nostra col·laboració.

El dimecres dia 22 comença la Quaresma, Missa a les 18h amb imposició de la cendra.

______________________________________________________

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte. Si tens entre 50 i 69 anys i t'ha arribat la convocatòria al Programa, vés al consultori local a recollir el kit per realitzar el test. La participació al Programa és clau per poder prevenir el càncer de còlon.