AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 17 de febrer de 2021

17/02/2021

L'Ajuntament d'Arbeca i els Mossos d'Esquadra i el CAP de Les Borges alerten de trucades falses relacionades amb les vacunes del COVID a domicili. Per aquest motiu es damana precaució. Tota informació de les vacunes i la COVD 19 que pugui ser d'interés general, ho anunciarem a través dels canals oficials.

 

L'Ajuntament d'Arbeca col·labora amb l'AFANOC en motiu de la campanya "Posa't la gorra". Amb l'aportació de 8 euros, pots aconseguir la gorra de l'edició d'aquest 2021. Les podreu trobar a la perruqueria de la Ceci "Imatge 23" i a la Floristeria Gineste's.

 

Òmnium Cultural recorda que davant de la repressió que estem patint per part de l’Estat Espanyol estem recollint signatures per portar la llei d’Amnistia al Congrés dels Diputats. El punt de recollida de signatures a Arbeca és la Pastisseria Pa de Pessic en horari comercial, per a més informació podeu consultar la pàgina web amnistiaara.cat

 

Es fa saber que el dia 26 de febrer vindrà un veterinari per vacunar gossos. A qui li interessi vacunar, serà al carrer Eral nº 15 de les 10 del matí fins a la 1 del migdia.