AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 d'octubre de 2023

16/10/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

També s'han obert les inscripcions per aquelles empreses i comerços que vulguin posar publicitat al llibret de la Fira de Santa Caterina. Podreu fer-ho a través del correu [email protected] o presencialment a les oficines d'Atenció Ciutadana abans del 27 d'octubre.

_________________________

En motiu del dia internacional de lluita contra el càncer de mama, la Junta de l'ACC Arbeca, projectarà la pel·lícula "Mama", el proper divendres, 20 d'octubre a les 19:30 h. a la sala de l'Abadia. Al mateix acte es posarà a la venda la loteria de Nadal.

Us agrairíem la vostra assistència i col·laboració en un acte solidari que tots hi estem implicats.

_________________________

La junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que estiguin interessats en participar al sopar per la Castanyada el dia 31 d'octubre, que es podran inscriure durant els dies: 18, 19 i 20 d'octubre al mateix casal de 18 a 20 hores.

No s'apuntarà a ningú fora d'aquest plaç.

El preu del sopar és de 17 €.

_________________________

Es fa saber que a partir del proper divendres, 20 i fins al 31 d'octubre trobareu l'habitual venda de castanyes a l'Av. Portals, a partir de les 18 h.

Es realitza servei a domicili.

Telèfons de contacte: 628607215 (Marc) i 632930075 (Ariadna)

 

_________________________

EL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES INFORMA QUE DISPOSEM DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOCIOCULTURAL EN MATERIA DE CONTRACTACIÓ DE TEMPORERS.

A TAL EFECTE DISPOSEM DE LA TÈCNICA DE CAMPANYA AGRÀRIA 2023, LA SANDRA,QUE ESTÀ DISPONIBLE DE 8 A 15H DE DILLUNS A DIVENDRES. CONTACTE: TELÈFON 973142658 I/O MAIL [email protected]