AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de novembre de 2023

16/11/2023

L’Ajuntament d’Arbeca convida a tota la població a participar a la concentració del proper dissabte, 18 de novembre, a les 12 h. del migdia davant el CAP de les Borges Blanques, per a demanar un servei de radiologia i un CAP al servei de la comarca.

__________________________

Diumenge, 19 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Els Encantats".

Entrades a 3 € i 4,50 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat. També el dia de l'esdeveniment, directament a taquilla.

L'Ajuntament informa que ja estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment el dijous, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que s’inicia la venda de banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

_________________________

L'Ajuntament recorda que aquest proper dimecres, es fa la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.
_________________________

Es regala gos mascle mitjà, de color blanc i marró, de 5-6 anys d'edat, a causa de no poder cuidar-lo. Té xip.

Interessats trucar al tf. 613122505.

_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!