AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de novembre de 2021´

16/11/2021

Degut a l'augment de casos de COVID al nostre municipi, l'Ajuntament i el consultori mèdic demanen precaució a tota població i que no s'abaixi la guàrdia.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com  també la de la Grip, que  els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

______________________________________

L'Ajuntament informa que ja ha començat el període per sol·licitar els vals de compra i que podreu utilitzar als comerços locals adherits. Fins el dia 1 de desembre, podeu passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h de dilluns a dimecres per tal de poder fer la sol·licitud.

__________________________________

Aquest divendres comença la 38a Fira de Santa Caterina i la 18a Fira de l'oliva arbequina.

Divendres, a les 21:30, a l'Abadia, presentació-recital del llibre "T'ho diré a cau d'orella" de la poetessa Anna Rufié.

Dissabte a les 9 del matí, 5a Trial Running. Organitza el Club Ciclista d'Arbeca. Inscripcions al link que trobareu a l'Ebando.

iter5.cat 

A partir de les 10h, III Simpòsium de l'oliva arbequina. Ja pots reservar la teva plaça a través del formulari d'inscricpió que trobaràs al web de l'ajuntament, a l'apartat de notícies o a l'ebando.

https://forms.gle/BRZd7rpo5Et4g41o8

A la tarda del dissabte, a les 18:00h a l'Abadia, cinema del Cicle Gaudí, amb la comèdia "Donde caben dos". Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat, aquest dijous a la Biblioteca o directament a taquilla.

I el diumenge per la tarda, a les 18:00h l'espectacle de màgia "Grans Il·lusions. Xavi & Cris". Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o aquest dijous a la Biblioteca. 

Més informació sobre altres actes de la Fira a les xarxes socials o a partir d'aquest dimarts al web de l'Ajuntament.

___________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-la als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a la recerca en salut mental podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem!

_________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera organitza una sortida a Barcelona el diumenge 12 de desembre per veure el musical "Cantando bajo la lluvia".

El preu del viatge i l'entrada és de 53,00 € per les sòcies i 60,00 € per les no-sòcies. Per apuntar-vos podeu anar els dies 16, 17 i 18 d'aquesta setmana de 5 a 7 de la tarda al Casal de la Gent Gran.

_________________________________

Tothom qui vulgui encomanar el disc de la Marató, que passi per la Botiga de Cal Martí. Gràcies.