AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de març de 2022

16/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida al "Recital poètic" amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. L'acte serà el dilluns 21 de març a les 17h a les escales del Castell a la plaça del mercat.
Vine i comparteix les teves poesies preferides!

_____________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al proper cap de setmana.

El proper dissabte 19 de març, a les 19h a l'Abadia, concert d'inauguració de la Primavera Cultural a càrrec del grup Benelux Saxophone Quartet, un tast únic de la història del saxo clàssic. Entrades a 1€.

I desprès, a les 21:45h cinema amb la projecció de la pel·lícula "Sis dies corrents", pel·lícula guanyadora dels Premis Gaudí. Entrades 4,5€ general i 3€ reduïda.

Diumenge a les 18h, teatre infantil familiar amb l'obra "La llàntia meravellosa", de la companyia Festuc teatre. Entrades a 4€.

Totes les entrades les trobareu disponibles a arbeca.koobin.cat o presencialment a l'Ajuntament el divendres de 12h a 13h i de 17h a 20h a la Biblioteca.

___________________________________________________

Tens un habitatge buit o coneixes algú que en tingui un?

 Si tens un habitatge buit, des de l’Ajuntament d'Arbeca, juntament amb l’Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, et proposem donar una segona vida al teu habitatge per a les persones joves que han escollit les Garrigues com a lloc de residència o han tornat de la ciutat .

 Arrelem les persones i repoblem les Garrigues, canviem de paradigma.

#RepoblemLesGarrigues

_____________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran convoca a tots els socis, a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 20 de març al mateix casal a les 18:30h com a primera convocatòria i a les 19h com a segona. Pels temes importants a tractar, es demana màxima assistència i puntualitat.

__________________________________________________

Pagues massa per la teva factura telefònica, et va lent l’internet o et falla la cobertura ?

A Totinformàtica Serveis Integrals de Les Borges Blanques trobaràs ofertes mensuals i preus molt bons i packs molt atractius que cobriran totes les teves necessitats !

  • T’oferim les millors tarifes de fibra i mòbil i les adaptem a les teves necessitats.
  • Treballem amb 9 companyies diferents reconegudes nacionalment.
  • Internet Rural per fibra volàtil i radiofreqüència
  • Bona cobertura allà on vagis.

Trobaràs més informació a la nostra web www.totinformatica.cat o a les nostres xarxes socials i també ens pots preguntar sense compromís a la nostra botiga.