AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de maig de 2022

16/05/2022

Degut a l'alt increment els últims dies de casos de covid a la població, l'Ajuntament d'Arbeca i el Consultori aconsellen portar la mascareta en els locals tancats.

________________________________________

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció resta.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!


imagen

________________________________________

L'Ajuntament d'Arbeca informa que ja s'han posat en funcionament les càmares de vigilància de l'Àrea d'emergència provisional de la Recollida de residus porta a porta a Arbeca, la videovigilància té com a objecte vetllar pel compliment de l'obligació de dipositar els residus separats al contenidor corresponent d'acord a la  LEY 7/2022 ART.20.3

EL NO COMPLIMENT D’AQUESTA NORMA ÉS SANCIONABLE I MALMET LA TASCA DELS VEÏNS I VEÏNES QUE HAN SEPARAT ELS RESIDUS CORRECTAMENT

Recordem que aquest espai és per a un ús puntual o extraordinadi per quan no es pugui complir amb l'horari de recollida establert i és per a us exclusiu de les veïnes i veïns d'Arbeca.

________________________________________________________

Aquest dimecres 18 de maig, a les 20h tindrà lloc la xerrada informativa sobre la campanya "Vacances en pau" per l'acolliment d'infants sahrauís durant l'estiu. L'acte es realitzarà a la Biblioteca i podreu gaudir de les fotografies de l'exposició "Una mirada a la cara oculta del món".

_______________________________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al cap de setmana:

- Diumenge 22 de maig, Caminades amb experiències. Aquest mes, sortida a la Pleta. Allí es farà un taller per descobrir les espècies protegides del nostre poble. A l'acabar, degustació del primer vermut ecològic de Catalunya, elaborat amb herbes del terme.

 

- Diumenge a les 19h sessió de cinema del Cicle Gaudí amb la projecció de "Libertad". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€.

Disponibles al web arbeca.koobin.cat o aquest dijous a la Biblioteca de 17h a 19h.

 

_______________________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca convida a tots els vilatans a participar a l’edició d’enguany del Garrigues en Flor.

Podeu participar-hi individualment o com a carrer, enguany l’Ajuntament d’Arbeca donarà un ajut econòmic als veïns que hi participin embellint el seu carrer i es comprometin a mantenir l’engalanament floral fins acabada la Festa Major.
L’ajut consistirà en una subvenció del 15 % dels materials comprats en empreses o comerços locals emprats per l’engalanament que es lliurarà a la persona representant dels veïns i veïnes del carrer participant la setmana posterior a Festa Major prèvia justificació amb factura simplificada o normal.
 
L'Ajuntament ajudarà a fer la inscripció per qui ho necessiti.
_________________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera organitza una sortida pel proper dissabte 28 de maig al Delta de l'Ebre, amb una visita a l'ecomuseu i un tomb amb barca. Dinar al Restaurant Ca la Nuri. Preu sòcies 60€ i no sòcies 65€.

Per apuntar-vos, podeu passar avui i demà, de 17h a 19h pel local de la gent gran.

_________________________________________________________

 
S’ha perdut un audífon pel poble. Si l’heu trobat, si us plau, porteu-lo a les oficines de l’Ajuntament.