AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de febrer de 2024

16/02/2024

Programació de l'Abadia

El diumenge, 18 de febrer a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "Upon entry", a la sala l'Abadia.

Entrades a 4,5 € la general i 3 € la reduïda.


Els guanyadors del Goya Alberto Ammann ("Cel·la 211") i Bruna Cusí ("Estiu 1993") protagonitzen un asfixiant thriller que recrea amb precisió els estrictes controls d'immigració dels aeroports estatunidencs. Una pel·lícula que sens dubte farà que t'ho pensis dues vegades abans de viatjar a la terra de les oportunitats.

 

Sinopsi:
El Diego, urbanista veneçolà, i la Elena, ballarina de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per a començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família en "la terra de les oportunitats". Però en entrar en la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York són conduïts a la sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos a un desagradable procés d'inspecció pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a ocultar.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ o bé presencialment a taquilla, el dia de l'esdeveniment.

___________________________________________

L'Ajuntament recorda que el dimecres, 21 de febrer, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

___________________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida us convida a l’Hora del Conte de Carnaval, avui a les 17h.

Podeu venir disfressats!

___________________________________________

L'AFA Escola Bressol Sant Jaume i l'AFA Escola Albirka informa que aquest diumenge NO hi haurà Arbeca Xics. Es reprendrà l'activitat diumenge vinent, a les 17h de la tarda a la Sala del Centro.

___________________________________________

Dissabte, 17 de febrer, a les 15:30 h., al camp municipal Ramon Bellmunt, interessant partit de futbol, entre els equips Club de Futbol Arbeca - Unió Deportiva Gardeny. 

Aficionats no hi falteu!


___________________________________________

___________________________________________

Ja està oberta la convocatòria de Pràcticum Odisseu 2024; per continuar incentivant l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats situades en municipis rurals Leader. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes de pràctiques fins el dimarts, 5 de març. Per més informació podeu entrar a la pàgina web odisseujove.cat/practicum/


___________________________________________

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Cobertes Vegetals a Tàrrega:

Dimecres 21, Dilluns 26 i Dimarts 27 de Febrer de 2024 de 15h-19h a l’Oficina d’UP de Tàrrega (Ctra. N/2 CENTRE COMERCIAL, 1r pis).

Data límit d'inscripció, avui per whatsapp al tf. 635827364 o mail a [email protected].

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Adob i Fertilització en Agricultura Ecològica (20h) a Cervera:

dilluns 04, dimarts 05, dijous 07 i divendres 08 de març de 2024 de 15h-20h a l’oficina d’UP de Cervera (Avinguda del Mil·lenari de Catalunya, 41)


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.