AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de febrer de 2023

16/02/2023

Aquest proper dissabte 18 de febrer, a les 19h cinema a l'Abadia amb la pel·lícula lleidatana "El sostre groc". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

I el diumenge a les 19h, Cinema del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "La voluntaria". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€. La recaptació d'aquesta pel·lícula anirà destinada a Càritas Arbeca.

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat.

_________________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que us podeu inscriure al Curs d'escriptura creativa per infants!

La última sessió serà demà a les 17h. Activitat gratuïta adreçada a infants d'entre 9 i 12 anys.

Inscripcions a la Biblioteca o al correu: [email protected]

_________________________________________________________

Ja estan a la venda els tiquets pel sopar de Carnaval del 25 de febrer. Preu del sopar 10€. Els podeu comprar a la Farmàcia o als partits del Futbol Sala. 


_________________________________________________________

Us informem que demà divendres, a les 21:15h, a la pista del Castell, es disputarà una nova jornada de lliga regular entre els equips:  CFS Arbeca Femení i Almacelles. Us hi esperem

_________________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que participen del sopar de Carnestoltes d'aquest dissabte, que s'obriran les portes a les 20:45h.

_______________________________________________________

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte. Si tens entre 50 i 69 anys i t'ha arribat la convocatòria al Programa, vés al consultori local a recollir el kit per realitzar el test. La participació al Programa és clau per poder prevenir el càncer de còlon.