AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de febrer de 2021

16/02/2021

L'Ajuntament d'Arbeca col·labora amb l'AFANOC en motiu de la campanya "Posa't la gorra". Amb l'aportació de 8 euros, pots aconseguir la gorra de l'edició d'aquest 2021. Les podreu trobar a la perruqueria de la Ceci "Imatge 23" i a la Floristeria Gineste's.

 

L'Agrupació Local del Partit dels Socialistes de Catalunya agraeix a les arbequines i arbequins el suport donat en les eleccions del passat diumenge que li han permès ser la força més votada al Parlament de Catalunya. Continuarem, com sempre, al vostre servei. Gràcies.

 

Des de l'Agrupació Local de Junts Per Catalunya volem donar les gràcies a totes les persones que amb el vostre vot ens heu fet confiança. També l'agraïment als serveis i treballadors municipals per la realització de la jornada electoral. Hem aconseguit una victòria clara de l’independentisme amb més del 50% dels vots i escons. Entre tots treballarem per aconseguir junts la independència de Catalunya.

 

Es fa saber que el dia 26 de febrer vindrà un veterinari per vacunar gossos. A qui li interessi vacunar, serà al carrer Eral nº 15 de les 10 del matí fins a la 1 del migdia.