AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 16 de desembre de 2021

16/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

_______________________________________

Aquest dissabte 18 de desembre a les 18: 00h a l'Abadia, projecció de "Chavalas", pel·lícula premiada que pertany al Cicle Gaudí.

 



Entrades disponibles a https://arbeca.koobin.cat/ o a taquilla el mateix dia de la sessió. Tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.

_____________________________________

 

Pel proper cap de setmana s'han organitzat una sèrie d'activitats per impulsar la sensibilització i la recerca en salut mental, en el marc de la Marató de TV3. Diumenge 19, a partir de les 10:30h del matí al Centro.

Pots consultar totes les activitats programades a l'ebando o a les xarxes socials. 

VINE, DISFRUTA I COL.LABORA!

__________________________________

El Club Futbol Arbeca organita un partit benèfic per la Marató. Qui es vulgui apuntar ho pot fer a través dels formularis que podreu trobar a l'Ebando o a les xarxes socials.

Formulari Futbol 11:    forms.gle 

____________________________

Us informem que aquest disabte dia 18 de desembre a les 15:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF CASTELLDANS

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

_________________________

Ja s'ha obert el període d'inscripció per al Concurs de Pessebres d'enguany. Inscripcions fins el 22 de desembre al correu [email protected] o per Whatsapp al 659592986. El jurat passarà el 23 a partir de les 19h i l'entrega de premis es farà el dia 26 de desembre, abans del concert de la coral Garrampem. Podeu consultar les bases a les xarxes socials. 

__________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera organitza aquesta tarda un Taller de cuina "Un àpat especial per Festes", a càrrec de La Cuina de l'Araceli. El taller serà a les 19h a la Sala República.

_________________________________________

Maite moda i complements, per facilitar les vostres compres nadalenques tindrà obert aquest dissabte 18 de desembre,  matí i tarda i el proper dilluns dia 20,  tot el dia . Tenim nous detalls per escollir : Sudaderes i pijames de marques ; Foulars, Gorros i colls a  joc, Bolsos,

Bijuteria i més...

Passeu i  ho veureu. Des de Maite moda i complements us desitgem  que passeu unes Bones Festes

_________________________________________

Les empreses d'Arbeca tornen a sortejar 3 megacistelles per Nadal.

A la cistella més gran hi ha inclòs un viatge al Carib. Pots comprar les butlletes per només 1 € al comerços i empreses del nostre poble. Molta sort!

_____________________________________

Un dels teus propòsits d'any nou és aprendre o millorar el teu anglès i cada cop ho acabes deixant pel següent? A Lo Centre t'ajudarem a que aquest 2022 sigui diferent i ho aconsegueixis amb els nostres cursos 100% subvencionats d'anglès B1, B2 i atenció al client. 

 

Trucan's al 973 14 10 56 o al 635 507 535 i t'informarem!