AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 d'octubre de 2021

15/10/2021

La Biblioteca Atlàntida informa que aquesta tarda romandrà tancada, disculpeu les molèsties. ________________________________
 
Aquest dissabte 16 d'octubre torna el cinema del Cicle Gaudí a l'Abadia. A les 19:30h es projectarà "Les dues nits d'ahir".
Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat.

 

imagen

__________________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

__________________________________

S'acosta Tots Sants i a Gineste's ja podeu fer les vostres comandes de flor artificial i natural. Com sempre, a Gineste's hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. Si tens la jardinera d'anys anteriors vine, escollim, t'informem i t'aconsellem la millor opció. La il·lusió per la feina ben feta ens caracteritza. També podeu fer la vostra comanda per telèfon al 973 14 91 73. Gineste's sempre al vostre servei.

imagen

__________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 17 d'octubre a les 16:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF TORREGROSSA

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

_________________________________

L'Associació contra el càncer d'Arbeca us fa saber que el dia 19 d'octubre es commemora el dia del Càncer de mama. Per aquest motiu, aquest diumenge dia 17, de les 10:00h a les 14:00h hi haurà una parada al Centro amb loteria, merchandatge i també es farà una ballada de sardanes amb col·laboració amb l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra. 

A més, recordem que durant tot el mes teniu guardioles en diferents comerços del poble per fer donatius. Moltes gràcies i us hi esperem!

___________________________________

L'Agrupació Sardanista reinicia les classes de sardanes avui a les 20:00h al Centre Cultural. Aprendrem els passos, perfeccionarem i ens retrobarem, però sobretot, ens ho passarem bé. Tothom hi és convidat!

___________________________________

Des de Kintos i Apol·lònies 04' volem informar a la població que a partir d'aquesta mateixa tarda comença l'èpocade castanyes i que ens trobareu avui, demà dissabte i diumenge i també del 22 al 31 d'octubre a l'antiga plaça de la Serp, en horari de 18h a 00h els divendres i dissabtes, i de 18h a 22h els diumenges i entre setmana.

Podeu fer comandes dins de l'horari establert trucant als telèfons 636 43 80 60, 638 11 13 27 o 633 10 04 90. També ho podeu fer enviant un Whatsapp. 

Per a més informació, seguiu-nos a l'Instagram @kintosapolonies.04