AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 de novembre de 2023

15/11/2023

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida avui, a les 17 h a l'hora del conte "On és el Rovelló?" Històries del popular gos de l'obra de Vallverdú. L'activitat serà a càrrec d'Albert Estengre i és dirigida a infants a partir de 4 anys.

_________________________

El Síndic convoca a tots els regants del terme d'Arbeca a una reunió avui a les 20 h. a la sala Màrius Torres.

_________________________

L’Ajuntament d’Arbeca convida a tota la població a participar a la concentració del proper dissabte, 18 de novembre, a les 12 h. del migdia davant el CAP de les Borges Blanques, per a demanar un servei de radiologia i un CAP al servei de la comarca.

_________________________

Diumenge, 19 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Els Encantats".

Entrades a 3 € i 4,50 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat o bé demà, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de 12 a 13 h. També el dia de l'esdeveniment, directament a taquilla.

L'Ajuntament informa que ja estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment els dijous, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________