AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 de novembre de 2022

15/11/2022

L'Equip del consultori mèdic recorda que us podeu apuntar per la vacuna de la Grip i del Covid, les persones que ho poden fer són les major de 60 anys, però també les menors de 60 anys amb patologies de risc com hipertensió, malaties renals, malalties cardiovasculars, obesitat morfida o les embarassades.

______________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que AVUI és l'últim dia per inscriure's al Taller: Explicar amb fotografia, d'aquest divendres a les 17h. És una activitat gratuïta i per a tots els públics. Us podeu inscriure a través del correu electrònic [email protected] o presencialment la biblioteca.

______________________________________________

Demà dimecres torna Ràdio Albirka, el programa de notícies que realitza l'alumnat de l'escola. El podreu escoltar en directe a les 11:00h a través de Ràdio Arbeca.

_______________________________________________

Aquest proper diumenge, a les 18h a l'Abadia, nova oportunitat per veure la pel·lícula "Alcarràs". Entrada generals 4,5€ i reduïda 3€. Disponibles al web arbeca.koobin.cat o a la guixeta de l'Abadia, dijous de 12:30h a 13:30h.

______________________________________________

Tothom qui vulgui comprar el Disc de la Marató que passi a a puntar-se per la Botiga de Cal Martí durant tota la setmana, gràcies.