AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 de març de 2022

15/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

Aquest dimecres torna Ràdio Albirka, el programa d'actualitat de l'alumnat de l'Escola. Ho podreu escoltar en directe a les 10:30h per Ràdio Arbeca al 107.8 FM  

_____________________________________

El proper dissabte 19 de març, a les 19h a l'Abadia, concert del grup Benelux Saxophone Quartet, un tast únic de la història del saxo clàssic. Entrades a 1€.

I desprès, a les 21:45h cinema amb la projecció de la pel·lícula "Sis dies corrents", pel·lícula guanyadora dels Premis Gaudí. Entrades 4,5€ general i 3€ reduïda.

Diumenge a les 18h, teatre infantil familiar amb l'obra "La llàntia meravellosa", de la companyia Festuc teatre. Entrades a 4€.

Totes les entrades les trobareu disponibles a arbeca.koobin.cat o presencialment a l'Ajuntament el divendres de 12h a 13h i de 17h a 20h a la Biblioteca.

___________________________________________________

Recordem que avui a la Cooperativa a les 7 de la tarda hi ha la reunió del Reg Segarra- Garrigues. Obligatori l'ús de la mascareta.

__________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran convoca a tots els socis, a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 20 de març al mateix casal a les 18:30h com a primera convocatòria i a les 19h com a segona. Pels temes importants a tractar, es demana màxima assistència i puntualitat.