AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 de desembre de 2021

15/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

_______________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_____________________________________

 

Aquest dissabte 18 de desembre a les 18: 00h a l'Abadia, projecció de "Chavalas", pel·lícula premiada que pertany al Cicle Gaudí.

 Entrades disponibles a https://arbeca.koobin.cat/ o a taquilla el mateix dia de la sessió. Tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.

_____________________________________

 

L'Ajuntament informa que fins demà recollim joguines noves als baixos de l'Ajuntament per la Creu Roja. Joguines ni bèl·liques ni sexistes.

 

_____________________________________________

 

Pel proper cap de setmana s'han organitzat una sèrie d'activitats per impulsar la sensibilització i la recerca en salut mental, en el marc de la Marató de TV3. Pots consultar totes les activitats programades a l'ebando o a les xarxes socials. 

VINE, DISFRUTA I COL.LABORA!

__________________________________

El Club Futbol Arbeca i el Club de Futbol Sala Femení organitzen partits benèfics per la Marató. Qui es vulgui apuntar ho pot fer a través dels formularis que podreu trobar a l'Ebando o a les xarxes socials.

Formulari Futbol 11:    forms.gle 

Formulari Futsal: forms.gle 

____________________________

Ja s'ha obert el període d'inscripció per al Concurs de Pessebres d'enguany. Podeu consultar les bases a les xarxes socials. 

__________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera organitza un Taller de cuina per aquest proper dijous dia 16 "Un àpat especial per Festes", a càrrec de La Cuina de l'Araceli. El taller serà a les 19h a la Sala República.

_________________________________________

Les empreses d'Arbeca tornen a sortejar 3 megacistelles per Nadal.

A la cistella més gran hi ha inclòs un viatge al Carib. Pots comprar les butlletes per només 1 € al comerços i empreses del nostre poble. Molta sort!

_____________________________________

Un dels teus propòsits d'any nou és aprendre o millorar el teu anglès i cada cop ho acabes deixant pel següent? A Lo Centre t'ajudarem a que aquest 2022 sigui diferent i ho aconsegueixis amb els nostres cursos 100% subvencionats d'anglès B1, B2 i atenció al client. 

 

Trucan's al 973 14 10 56 o al 635 507 535 i t'informarem!