AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 d'octubre de 2021

14/10/2021

Aquest dissabte 16 d'octubre torna el cinema del Cicle Gaudí a l'Abadia. A les 19:30h es projectarà "Les dues nits d'ahir".
Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o només aquesta tarda a la Biblioteca Atlàntida.

 

imagen

_________________________________

Es fa saber que s'ha obert el període de participació per al concurs de disseny de la portada del llibre de Fira. Pots consultar les bases al web de l'ajuntament i a les xarxes socials. La data límit per a participar és el 22 d'octubre.

imagen

__________________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

__________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 17 d'octubre a les 16:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF TORREGROSSA

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

_________________________________

L'Associació contra el càncer d'Arbeca us fa saber que el dia 19 d'octubre es commemora el dia del Càncer de mama. Per aquest motiu, aquest diumenge dia 17, de les 10:00h a les 14:00h hi haurà una parada al Centro amb loteria, merchandatge i també es farà una ballada de sardanes amb col·laboració amb l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra. 

A més, recordem que durant tot el mes teniu guardioles en diferents comerços del poble per fer donatius. Moltes gràcies i us hi esperem!