AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de setembre de 2022

14/09/2022

La Biblioteca l’Atlàntida informa que aquesta tarda obrirà a les 17:30h. A més, fa saber que fins el dia 23 de setembre s’obren les inscripcions per al club de lectura d’adults. Les reunions serán l’últim dimecres de cada mes a les 18h. Inscripcions a la biblioteca o al correu electrònic [email protected].

_______________________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas d’una incidència de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973 160 008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

Moltes gràcies.

______________________________________________________________

L'Ajuntament d'Arbeca informa que hi haurà una segona sessió de l'espectacle 'LO. Els paisatges que ens habiten' a les 22:15h del mateix divendres a la Fortalesa de Vilars

L'espectacle és gratuït però cal inscripció prèvia clicant INSCRIPCIONS SEGONA SESSIÓ Us recordem que per poder gaudir plenament de l'espectacle l'aforament és limitat

Obertura de portes a les 18:30h,

Hi haurà tast de productes de proximitat

19h Visita guiada a la Fortalesa de Vilars, per una millor organització de la visita us demanem inscripció prèvia clicant a INSCRIPCIONS VISITA GUIADA, 

21h Primera sessió 'LO. Els paisatges que ens habiten' ENTRADES EXHAURIDES

22.15 Segona sessió 'LO. Els paisatges que ens habiten'

Durant tot el vespre hi haurà servei de bar a càrrec de l'Associació Amics de Vilars

Les persones que no disposin de mitjans per a omplir els formularis online d'inscripcions poden passar per l'oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament on se'ls ajudarà.

 

_________________________________________________________

Aigües Segarra Garrigues comunica que durant el dia d’avui es tallarà el camí de la Pleta del Col·lector a la Cabana del Damià.

_______________________________________________________

La Quinta del 1947 convoca una reunió el proper dijous, 15 de setembre, a les 21h al Bar del Tit.

_______________________________________________________

El Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques convoca a tots i totes les exalumnes a una trobada que tindrà lloc el dia 8 d'octubre per celebrar el centenari de l'escola dels Frares. 

Tothom que estigui interessat en assistir-hi pot demanar informació del programa d'aquesta trobada abans del 25 de setembre al telèfon 973 14 29 75 o al 618 28 21 94. També ho podeu fer enviant un correu electrònic a [email protected]

_______________________________________________________

L'Institut Mollerussa oferta un curs 100% Subvencionat del SOC, de dinamitzador/a d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, amb inici el 13 d'octubre, dirigit a persones majors de 18 anys.

___________________________________________________________

El Club Escola Comrcal Les Garrigues us fem saber que encara tenim places pels nostres equips benjamins (Nascuts l’any 2013 – 2014).

T’animes? Posa’t en contacte i t’informarem. Pots venir a provar-ho durant tot el setembre!!!