AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de novembre de 2023

14/11/2023

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que avui obrirà de 17 h a 19 h. Disculpeu les molèsties.

També us convida demà dimecres, a les 17 h a l'hora del conte "On és el Rovelló?" Històries del popular gos de l'obra de Vallverdú. L'activitat serà a càrrec d'Albert Estengre i és dirigida a infants a partir de 4 anys.
_________________________

El Síndic convoca a tots els regants del terme d'Arbeca a una reunió demà les 20 h. a la sala Màrius Torres.

_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!

________________________

OFERTA DE TREBALL

EmpresaPREFABRICATS PUJOL, S.A.

Centre de treball: Polígon industrial Els Castellots – 25400.- Les Borges Blanques (Lleida).

Lloc de treball: Serveis – sector de la construcció. Jornada complerta.

Funcions a desenvolupar: Conducció de maquinària industrial (retro-excavadora, tractor, pala carregadora, pont grua, carretó elevador, etc.). Tasques diverses pel polígon (pintura, desbrossadora, ús d’herbicides, etc.).

Experiència professional i requisits:

  • Persona polivalent. Capacitat de resolució.Es requereix experiència mínima de 2 anys en conducció de maquinària (agrícola o industrial).

Contacte[email protected]