AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de juliol de 2023

14/07/2023

El Grup de Colònies d'Arbeca fa saber que ja han arriba perfectament, a la Casa de Colònies de Can Ramió.

___________________

 

L'Ajuntament agraeix la participació i col·laboració de la edició del Mulla't d'aquest any. La recaudació ha estat de 235,26€. Moltes gràcies a tothom.

 

______________

 

Demà a partir de les 20h del vespre, Asidralatsa Raig d'Arbeca! Tapes dels productors de proximitat/ BallCountry amb Lucky Luke, Rock Step Country i Dry Land/ Desfilada de moda amb Chic Boutique i Música en directe amb DJ Adam Lay.

A tenir en compte:

- Venda de tiquets a partir de les 20h

- Portar efectiu

- Activitat a l'exterior

 

______________

L'Agrupació Sardanista "Arbeca Nostra" organitza el 32è Aplec Sardanista Vila d'Arbeca, el dia 22 de juliol a la Plaça del Toll.

Ballarem al so de la Cobla Jovenívola d'Agramunt. Hi haurà sopar popular: entrepans de llonganissa, pernil o formatge, gelat, vi, aigua icafè. Preu 11€.

Per apuntar-se, el 17 de juliol  de 19h a 20h al Casal de la Gent Gran. S'han d'adquirir els tiquets de tota la taula a la vegada. Us hi esperem!

__________________

 

L’Associació Amics de Vilars comunica que amb motiu de la festa de la Nit de Foc que es farà el dissabte 5 d’agost a la Fortalesa, convida a tots els interessats i interessades en montar una parada amb els seus productes que ho comuniquin a l’Agrobotiga i a l’Ajuntament en l’horari establert.

 ____________________

 

Es fa saber que s'ha publicat la resolució per la les subvencions en l'àmbit del comerç, serveis, artesania i moda.

Link: RESOLUCIÓ per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda (ref. BDNS 703085). (gencat.cat)

___________________

Atenció a aquesta oferta que només trobaràs a supermercat Plusfresc! Caixa de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89€. Oferta vàlida fins al 17 de juliol. de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89€.  Només fins al 17 de juliol. Plusfresc, el súper que t’estima!