AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de juliol de 2022

14/07/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

2a Setmana del Jovent Arbequí! Del 18 al 22 de juliol. Gimcana fotogràfica, cursa d'orientació nocturna, torneig d'escacs i codi secret, taller de cuina, taller TYE DIE i sortida a Alpipark. Totes les activitats són per a joves a partir de 12 anys. 

Les inscripcions s'han de fer al  formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEU3Wr1Rcpj4egDraPb8KCJXVqKB1N_00q8Yxxa5LON87DwA/viewform

_____________________________________________________________

Esplai a l'Escoleta durant el mes d'agost. De dilluns a divendres excepte el 15 i el 16 d'agost. Horari de 8:30h a 13h. Preu: 30€ setmanals. Inscripcions per setmanes a l'Ajuntament d'Arbeca, fins el dia 29 de juliol.

 

___________________________________________________________

Tothom qui estigui interessat en muntar una paradeta d'alimentació, artesania o productes naturals el 6 d'agost a La nit de Foc a la Fortalesa de Vilars, es pot apuntar durant tota aquesta setmana o a l'Ajuntament o a l'Agrobotiga.

___________________________________________________________

L'Agrupació sardanista Arbeca Nostra celebra el 31è Aplec Sardanista Vila d'Arbeca, el dia 23 de juliol a les 20h a la Plaça del Toll. Hi haurà sopar popular. Us podeu incriure al sopar els dies 14,15 i 18 de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran. Us hi esperem!

___________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina comunica que durant el mes d'agost el magatzem de fitosanitaris estarà obert de 8h a 12h del matí i dissabte estarà tancat.

____________________________________________________________

El Forn de pa de la Pili fa saber que qui vulgui orelletes per Sant Jaume, té temps de fer la comanda fins el dia 20 de juliol.
____________________________________________________________

Cafeteria Gabarra informa als clients que del 18 al 25 de juliol, ambdós inclosos, romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

____________________________________________________________

SOPAR DEL JOVENT 2022

El diumenge 14 d'agost de 2022 tindrà lloc a la plaça del Toll el sopar del jovent d'Arbeca. Per participar-hi, cal omplir aquest formulari abans del 20 de juliol:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc34ZYkv630hlsQyD_BA1Fs3wbrgn00260QoB0OBDT8jXOwVA/viewform

Els tiquets del sopar es podran adquirir a les piscines entre el 17 i el 20 de juliol. El preu del sopar és de 22€ per persona i inclou pica-pica, fideuà, postres, beure i una samarreta. Cal pagar-ho amb efectiu al mateix lloc i moment de la compra dels tiquets. (Es prega portar l'import just). 

_____________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic [email protected] 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.