AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de juliol de 2021

14/07/2021

Degut al recent increment de casos de Covid 19 a la nostra comarca, tornem a demanar precaució: Distància, mans i mascareta. Gràcies.

_____________________

L’Ajuntament informa que s’han traslladat els contenidors de recollida de la brossa de rebuig i orgànica situats al carrer Rafael de Casanova amb cantonada Carrer Migdia cap a l’illa de recollida selectiva situada al carrer Migdia 32 ( a 60 metres de la ubicació actual).

Gràcies per la vostra col·laboració.

___________________

Comencen les Rebaixes d´Estiu  a Maite Moda i Complements. Hi trobareu tots els productes de temporada a preus increibles 

En la secció de roba hi trobareu .

------Vestits 

----- samarretes  a partir de 9€

------ Pantalons 

------ Banyadors i Bikinis

EN  calçat.

------XANCLES DE PISCINA HOME I DONA 

-----BAMBES

------ SANDALIES

I tambe Bolsos apartir de 9,95 €

I Bijuteria a 5€

Us esperem com sempre a Maite Moda I  Complements

________________________

L'Associació de Dones, com cada any organitzara el concurs per guarnir els carrers i balcons per els dies de la festa major. Properament

s'informarà de les bases i el lloc on us podeu inscriure.

A més, en motiu de la celebració dels 25 anys, l'associació ha preparat diferents activitats que es realitzaran durant l'any. Ara estem preparant una exposició  de fotos i demanem la vostra colaboració. Si teniu material fotogràfic de les festes i les actvitats que s'han fet al llarg dels 25 anys, les podeu portar a l'estanc, degudament marcades per darrere amb el nom, les escanejarem i les retornarem als propietaris.

Se us donarà un número  i el dia de l'exposició  farem  un sorteig amb tots els que eu col·laborat  Gràcies