AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de gener de 2022

14/01/2022

INFO COVID:
  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

     

    També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • L'Ajuntament informa que el dimarts dia 18 quedarà tancat al trànsit el C/ del Pou des de la Plaça Lluís Companys, fins a l'Avda. Montserrat en motiu d'unes obres que s'estan realitzant en aquesta zona.

    Disculpeu les molèsties. 

     

  • El consultori mèdic informa que l'horari per programa visites és de 8 a 11h, telefònicament. Per altres motius, ho podeu fer a través d'E-consulta o al 061.

 

  • La Biblioteca informa que podeu adquirir revistes a 0,50€. Els diners recaptats es destinaran a crear una nova secció de ludoteca amb jocs de taula per petits i grans.

 

  • Aquest proper diumenge 16 de gener a les 18:00h comença el Cicle Gaudí a l'Abadia amb la pel·lícula "Pan de limón con semillas de amapolas", nomidada als Goya. Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat .

 

imagen

 

  • La Botiga de Cal Martí continua amb les seves rebaixes encara més rebaixades. En motxilles, bosses de mà, maletes, bufandes fulards i més. Tindrem un 30% de descompte. I en els articles de decoració i de la llar un 20%. Recordeu, les rebaixes de la Botiga de Cal Martí, al vostre abast. Us esperem!

 

  • La Cansaladeria Ca la Maria fa saber als seus clients que tancarà els divendres a la tarda, disculpeu les molèsties.

 

  • Els Diables d'Arbeca informen que un dels números de la Grossa de Cap d'Any va sortir a retornar 1€ als qui en van comprar. És per això que qui el vulgui el pot passar a recollir per la Braseria Joventut aquest divendres de 6 de la tarda a 8 del vespre. Moltes gràcies per col·laborar amb la Colla de Diables!

 

  • Us informem que aquest diumenge a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i VILANOVA DE LA BARCA. Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.