AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 14 de febrer de 2024

14/02/2024

Programació de l'Abadia

El diumenge, 18 de febrer a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "Upon entry", a la sala l'Abadia.

Entrades a 4,5 € la general i 3 € la reduïda.

 

Els guanyadors del Goya Alberto Ammann ("Cel·la 211") i Bruna Cusí ("Estiu 1993") protagonitzen un asfixiant thriller que recrea amb precisió els estrictes controls d'immigració dels aeroports estatunidencs. Una pel·lícula que sens dubte farà que t'ho pensis dues vegades abans de viatjar a la terra de les oportunitats.

 

Sinopsi:
El Diego, urbanista veneçolà, i la Elena, ballarina de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per a començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família en "la terra de les oportunitats". Però en entrar en la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York són conduïts a la sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos a un desagradable procés d'inspecció pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a ocultar.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, demà a les Oficines d'Atenció Ciutadana de 12 h. a 13 h. o bé presencialment a taquilla, el dia de l'esdeveniment.

___________________________________________

 

Club de Futbol Sala Arbeca fa saber que encara podeu adquirir els tiquets pel sopar de carnaval, del dissabte 17 de febrer.

Avui estarem a la sala República de 17:30 h. a 19:30 h.

No us descuideu!!!

___________________________________________

___________________________________________


___________________________________________

L'Ajuntament de Puiggròs, informa a qui  estigui interessat en fer-se càrrec de la BOTIGA de Puiggròs, amb servei de llum i aigua sense cost, que contacti amb  l'Ajuntament.  Telèfon 973140802 o per correu electrònic : [email protected]
___________________________________________

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Cobertes Vegetals a Tàrrega:

Dimecres 21, Dilluns 26 i Dimarts 27 de Febrer de 2024 de 15h-19h a l’Oficina d’UP de Tàrrega (Ctra. N/2 CENTRE COMERCIAL, 1r pis).

Data límit d'inscripció, fins divendres, 16 de febrer per whatsapp al tf. 635827364 o mail a [email protected].

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Adob i Fertilització en Agricultura Ecològica (20h) a Cervera:

dilluns 04, dimarts 05, dijous 07 i divendres 08 de març de 2024 de 15h-20h a l’oficina d’UP de Cervera (Avinguda del Mil·lenari de Catalunya, 41)


___________________________________________

 

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.