AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 d'octubre de 2022

13/10/2022

La biblioteca informa que s'ha inaugurat la secció de jocs de taula. Podeu consultar els jocs disponibles en prèstec al web o a la biblioteca. Us hi esperem!

____________________________________________________________

Aquest diumenge a les 19:00h a l'Abadia, sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula ''El acusado''. Entrada general 5€ i reduïda 4€. Disponibles al web arbeca.koobin.cat

_________________________________________________________

El proper dissabte, 15 d'octubre el Celler Vinya Els Vilars acull l'exposició "Sembrant camins" de Jordi Vidal, obres de pintura abstracta. L'acte d'inauguració tindrà lloc el dia 15 a les 18h a la sala de barriques del celler.

__________________________________________________________

El proper diumenge 16 d'octubre a les 12:00h del migdia a la Sala República celebrarem el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA RURAL i tindrà lloc la taula rodona "Arbequines empresàries del món rural". Al finalitzar hi haurà una petita degustació de vermut per a les persones assistents.

___________________________________________________________________

 

A la Botiga de Cal Martí ja ens han arribat totes les flors artificials per Tots Sants. Tenim flor a granel, rams i centres arreglats.

També, tothom qui vulgui fer la comanda per les flors naturals ja pot passar a apuntar-se per l'establiment. 

Recordeu, flors naturals i artificials al vostre abast a la Botiga de Cal Martí.

___________________________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al sopar de Castanyada el dia 31, que es podran apuntar fins el dia 23. El preu és de 20€. Totes les persones que s'apuntin desprès d'aquest plaç, tindran un increment de 2€. L'hora del sopar serà a les 21h. Les portes de la sala s'obriran a les 20:45h. Per a més informació truqueu a la Rosa al 973 160 335.

___________________________________________________________________

Es convoca a tots els nascuts  l'any 1952 a una reunió que tindrà lloc aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre al Bar del Tit. Us esperem.

________________________________________________________________________

Es lloga un cobert gran al C/Empordà amb llum i aigua. Les persones interessades truqueu al telèfon 699 59 80 57 o al 973 160 048 

__________________________________________________________________

El dia 22 d’octubre del 2022, a les 6h de la tarda, i al Teatre l’Amistat de Mollerussa tindrà lloc el TAST DE CULTURA del 8è CONCURS DE RELATS BREUS de les Garrigues i del Pla d’Urgell “En femení”: Microxerrada a càrrec d’Anna Gòmez, lectura dels 3 relats guanyadors del Concurs, amb l’actuació musical del grup Juh&Fox. Entrada gratuïta però heu de reservar plaça a través del correu electrònic a [email protected] o telefonant al 659 654 765. Places limitades.

Acte organitzat per la Federació d’associacions de dones de les Garrigues i la Federació “Consell de dones del Pla d’Urgell” amb la col·laboració de l’Associació de dones l’Albada” i l’Ajuntament de Mollerussa, i amb el suport del Consell Comarcal de les Garrigues, del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Institut Català de les Dones