AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 de novembre de 2023

13/11/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços està obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira, fins demà, 14 de novembre. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

_________________________

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

Es comunica que avui no es realitzarà el taller de noves tecnologies. S'avisarà així que es pugui reprendre. 

_________________________

El Síndic convoca a tots els regants del terme d'Arbeca a una reunió dimecres, 15 de novembre a les 20 h. a la sala Màrius Torres.

_________________________

El Forn de Pa de la Pili fa saber que ja té obert el seu establiment en l'horari habitual.
_________________________

Atenció a aquesta oferta boníssima que trobaràs a Plusfresc fins al dia 27 d’aquest mes: caixa de gambes de 2kg per 19,75€ i de regal una ampolla de vi Blanc Mariner del Penedès. És una oferta exclusiva que només trobaràs a Plusfresc. No deixis escapar aquesta oferta tan bona. Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________

OFERTA DE TREBALL

EmpresaPREFABRICATS PUJOL, S.A.

Centre de treball: Polígon industrial Els Castellots – 25400.- Les Borges Blanques (Lleida).

Lloc de treball: Serveis – sector de la construcció. Jornada complerta.

Funcions a desenvolupar: Conducció de maquinària industrial (retro-excavadora, tractor, pala carregadora, pont grua, carretó elevador, etc.). Tasques diverses pel polígon (pintura, desbrossadora, ús d’herbicides, etc.).

Experiència professional i requisits:

  • Persona polivalent. Capacitat de resolució.Es requereix experiència mínima de 2 anys en conducció de maquinària (agrícola o industrial).

Contacte[email protected]

_________________________