AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 de maig de 2024

13/05/2024

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de Les Garrigues fan saber que s’ha obert el període d’inscripcions al Casal d’Estiu 2024.

Per a més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

______________________________________

Càrites Parroquial d'Arbeca dona les gràcies a tots els col·laboradors i a tot el poble en general per la participació en el Sopar Solidari.

______________________________________

La secció local d’ERC vol donar les gràcies a les persones que heu donat suport a Esquerra amb el vostre vot a les eleccions al Parlament de Catalunya d’ahir i al mateix temps, felicitar a Junts per la seva victòria a Arbeca.

______________________________________

Des de Junts per Arbeca volem fer un agraïment als 360 arbequins i arbequines que amb el vostre vot ens heu donat suport. Igualment volem agrair a tota la població d’Arbeca per la vostra participació en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. 

Junts + Puigdemont per Catalunya continuarem treballant fermament per aconseguir la unitat dels independentistes per poder arribar a la plena llibertat de Catalunya.

Gràcies.

Visca Catalunya Lliure !!!!

______________________________________

L'agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya agraeix a totes les arbequines i arbequins el suport rebut en les eleccions celebrades ahir, que els ha permès ser la força política més votada a Catalunya i, al mateix temps, els expressa el seu compromís de continuar treballant al servei de tota la ciutadania del nostre poble i del nostre país.

______________________________________

El grup de Colònies d’Arbeca informa que segueix obert el període per inscripcions a les Colònies d’Estiu d’enguany a Hostalets de Balenyà del 19 al 28 de juliol de 2024. Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.