AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 de desembre de 2023

13/12/2023

L'Ajuntament recorda l'obligació de complir amb les senyals de trànsit per mantenir la seguretat de tothom del nostre poble.

____________________________ 

Programació de la Marató de TV3



____________________________ 

L'Ajuntament informa que,  com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals  l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre ho de manera gratuïta. 

____________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues posa a disposició de les famílies que ho desitgin el GAC Nadal els dies 22, 27, 28 i 29 de desembre de 9 a 13 h.

Cal que els infants s’inscriguin prèviament a la web Garrigues Concilia:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsSDwCmytlrUBSJyhRUi5WjMoh3inGK9nthH-b1UaCOili_A/viewform?usp=sf_link

Al GAC Nadal poden assistir-hi tant els infants empadronats a la comarca com els infants que passen les vacances de Nadal al municipi.

El termini d'inscripció acaba el proper divendres, 15 de desembre. Si no hi ha un mínim d'infants inscrits, no es prestarà el servei.

____________________________

Setmana de la Salut, organitzada per la Comissió de Salut  Comunitària de l’EAP de les Borges Blanques.

Fins al 15 de desembre del 2023, es dedicarà a la salut sexual i reproductiva, que és el tema de la Marató de TV3 d’aquest any.

LLOC: Sala Maria Lois de Les Borges Blanques.

Aquestes jornades tenen  l’objectiu de sensibilitzar, desmitificar, eliminar tabús i normalitzar certes situacions quotidianes en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.

Va dirigida a tota la població, perquè la salut sexual i reproductiva engloba un conjunt de patologies que afecten a les persones durant totes les etapes de la seva vida.

Us hi esperem a tots/es!!!

____________________________

L'AFA us convida demà a l'Abadia a una xerrada impartida pel filòleg i comunicador Gerard Vilanova, expert en l’ús de les noves tecnologies a l’escola i a la família. Tractarà sobre l'ús i l'abús del mòbil, la tauleta, l’ordinador, la cònsola, el televisor, Internet i les xarxes socials, facilitant eines i recursos senzills  i proposant una nova organització familiar per a la seva correcta introducció, ús, gestió i convivència.

Els darrers anys joves i adults hem augmentat la sobredosi de pantalles. Certament, en moltes ocasions ens són útils i productives, però en paral·lel al bon ús estem consolidant també mals usos i fins i tot addiccions.

____________________________
 
Diumenge, 17 de desembre a partir de les 10 h., al Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques, es realitza una jornada per la celebració del dia mundial de les persones migrades. L'entrada és lliure.
____________________________
 
La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis que vulguin apuntar-se al sopar de fi d'any el dia 31, que podran inscriure's al mateix casal, els dies:
Avui i Divendres, 15 amb horari de 6 a 8 h. de la tarda
El preu és de 48 €.
L'aforament és limitat.
No s'apuntarà a ningú fora d'aquest plaç.