AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 de desembre de 2021

13/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

_______________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

 

La Biblioteca Atlàntida informa que tota aquesta setmana estarà tancada. Disculpeu les molèsties.

_____________________________________

 

Aquest proper cap de setmana, tenim doble sessió de cinema a l'Abadia.

Dissabte 18 de desembre a les 18: 00h "Chavalas", pel·lícula premiada que pertany al Cicle Gaudí.Diumenge a les 18: 00h cine infantil amb "Dartacan i els tres gosqueters".
Entrades disponibles a https://arbeca.koobin.cat/ o a taquilla el mateix dia de la sessió. Tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.

_____________________________________

 

L'Ajuntament informa que fins el 16 de desembre recollim joguines noves als baixos de l'Ajuntament per la Creu Roja. Joguines ni bèl·liques ni sexistes.

 

_____________________________________________

 

Pel proper cap de setmana s'han organitzat una sèrie d'activitats per impulsar la sensibilització i la recerca en salut mental, en el marc de la Marató de TV3. Pots consultar totes les activitats programades a l'ebando o a les xarxes socials. 

VINE, DISFRUTA I COL.LABORA!

__________________________________

El Club Futbol Arbeca i el Club de Futbol Sala Femení organitzen partits benèfics per la Marató. Qui es vulgui apuntar ho pot fer a través dels formularis que podreu trobar a l'Ebando o a les xarxes socials.

Formulari Futbol 11:    forms.gle 

Formulari Futsal: forms.gle 

____________________________

Ja s'ha obert el període d'inscripció per al Concurs de Pessebres d'enguany. Podeu consultar les bases a les xarxes socials.