AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 13 d'abril de 2022

13/04/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, aquesta nit no hi haurà servei.

_____________________________________

La Biblioteca informa que fins al 27 d'abril podreu gaudir de l'exposició "AIGUA" la qual explora aquest recurs des de diferents punts de vista i a partir d'una selecció de llibres per a totes les edats. També podreu entrar en el sorteig d'un llibre infantil!

______________________________________

La Biblioteca informa demà dijous és l'últim dia per presentar els vostres escrits a la 40a Mostra de Creacions literàries Sant Jordi 2022 d'Arbeca. Podreu fer-ho online fins a les 00h d'aquest matinada a través del correu electrònic [email protected] o presencialment dijous de 17h a 19h a la Biblioteca l'Atlàntida.

Moltes gràcies

______________________________________

Aquest dissabte 16 d'abril tornen les "Caminades amb Experiències", aquesta vegada organitzada per l'Associació Amics de Vilars. Passarem pel Pla del Portell, dels Tres Termes i dels Tres Bisbats, un recorregut d'uns 11km. La sortida serà a les 9h del matí, davant l'Agrobotiga. Durant el recorregut, Amics de Vilars oferirà cafè i coca; i a l'arribada, hi haurà vermut pels participants. 

 

______________________________________

La Cooperativa Arbequina informa que el dissabte 16 d'abril el magatzem obrirà de 9:30h a 12:30h.

_______________________________________

Cafeteria Gabarra informa que el divendres Sant la botiga estarà oberta matí i tarda en horari habitual, i dilluns de Pasqua al matí de 7:30h a 12:00h. Gràcies i bona Pasqua a tothom.

_______________________________________

Repunt's 54 informa als seus clients que l'horari de l'establiment per aquesta Setmana Santa és:

Pels matins - tancat

Per les tardes - Obert de 17h a 20:30h 

Dissabte - obert en horari habitual

_______________________________________

Qui hagi recollit una alfombra dels seients del darrere d'una Berlingo de la gasolinera, que truqui al telèfon 686 67 01 21