AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de setembre de 2022

12/09/2022

Atès el gran nombre  d'inscripcions per a assistir a l'espectacle gratuït d'ombres xinesses del proper divendres 16  a les 21h a la Fortalesa de Vilars i l'aforament limitat de l'esdeveniment, les persones que en tingueu ganes de gaudir-lo  us podeu inscriure-us gratuïtament trucant a l'Ajuntament demà dimarts de les 10 a les 13h, les places són molt limitades i s'adjudicaran per rigorós  ordre de sol·licitud.

________________________________________________________

Comunicació d’incidències de no recollida

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas d’una incidència de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973160008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

Moltes gràcies.

__________________________________________________________

La Biblioteca l'Atlàntida informa que avui romandrà tancada degut a la visita a la Setmana del Llibre en Català a Barcelona. Podeu consultar l'Instagram de la Biblioteca per veure la jornada! Disculpeu les molèsties.

https://www.instagram.com/bibliotecaarbeca/?hl=es

______________________________________________________________

A totes les persones nascudes a l'any 62: Estem creant un grup de Whatsapp per organitzar una trobada i no ens agradaria deixar-nos a ningú. Per aquest canal us anirem informant i necessitem que ens faciliteu el vostre número de telèfon per poder-vos incloure. El podeu deixar a la botiga de Cal Martí. Animeu-vos que ens ho passarem bé.

_____________________________________________________________

Xiulit és un nou espai d'aprenentatge musical a Torregrossa. S'inicia aquest setembre amb una oferta àmplia de classes "al teu ritme" i per a totes les edats. S'ofereixen grups de: Sensibilització musical, cor familiar, cor d'adults, ukelele i veu i grups al teu ritme. També s'imparteixen classes de cant, gralla i flabiol.

Trobareu tota la informació a la web xiulit.cat