AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de novembre de 2021

12/11/2021

L'Ajuntament demana precaució a la població degut a l'augment de casos COVID.

______________________________

L'Ajuntament informa que degut a una greu avaria, s'ha procedit a tallar el subministrament d'aigua d'alguns carrers del poble. Es  reestablirà el servei el més aviat possible. Demanem comprensió i disculpeu les molèsties.

________________________________

La Biblioteca Atlàntida fa saber que avui romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

_________________________________

L'Ajuntament informa que a partir del dilluns 15 de novembre comença el període per sol·licitar els vals de compra pels comerços locals adherits. Fins el dia 1 de desembre, podeu passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h de dilluns a dimecres per tal de poder fer la sol·licitud.

__________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot passar a compra-la als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a  la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a la recerca en salut mental podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem!

_________________________________

 

Aquest proper dissabte 13 de novembre a les 19:30h a l'Abadia, el grup de teatre Rellotge de Sorra Garriguenc ens presenta "Per molts anys, Assumpta!". Entrades a 4 i 5 euros, disponibles a arbeca.koobin.cat o a taquilla.

 

_______________________________

El proper diumenge, a les 18h , cinema familiar a l'Abadia amb la pel·lícula " Els Olchis". Ja podeu aconseguir les entrades al web arbeca.koobin.cat o a taquilla el diumenge.

__________________________________

El Consorci per a la normalització lingüística organitza cursos de català. Les persones interessades, podeu fer la inscricpió al web cpnl.cat/inscripcions.

______________________________

L'Ajuntament de Puiggròs, informa que s'ha penjat el Plec de Clàusules Administratives per l'explotació del Bar Casal de Puiggròs.

El Plec, amb tota la informació necessària el podeu trobar al Perfil del Contractant, per més informació podeu passar per l'Ajuntament.