AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de maig de 2021

12/05/2021

La Biblioteca Atlàntida informa que aquesta tarda romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

_______________________________________

Ja han sortit a la venda les entrades pel concert de Ginestà que es celebrarà el proper 6 de juny. Les podeu adquirir a la web d' arbeca.koobin.cat . Aforament limitat.

_______________________________________

Seguim amb la programació de la Primavera Cultural:

- Dissabte 15 de maig, a les 19:00h, a la Sala l'Abadia, cinema amb la projecció de "Perfumes". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Entrades disponibles a Biblioteca Atlantida o a la web d' arbeca.koobin.cat 

- Diumenge 16 de maig, a les 12:30h, a la Plaça de la Unió Republicana, xerrada sobre el sindicalisme del Segle XXI amb Xavier Perelló i Carles Sastre.

- Per acabar el diumenge, les 18:00h a la Sala l'Abadia, cinema familiar amb la projecció de "Terra Willy". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Entrades disponibles a Biblioteca Atlantida o a la web d' arbeca.koobin.cat 

_________________________________________

ESTIU A LO CENTRE! 

ESPLAI EN ANGLÈS . BLOCS TEMÀTICS SETMANALS. De 4 a 11 anys. 

TALLERS. Anglès / Francès / Ofimàtica - Teclat / Tècniques d'estudi. De 10 a 15 anys. 

Per a més informació podeu trucar al 973 14 10 56 o al 635 507 535 

____________________________________________

Us comuniquem que la residència de gent gran El Tossalet de Cervià de les Garrigues obrirà les seves portes el proper dijous dia 20 de maig.

____________________________________

El proper dissabte a les Borges tindrem la cobla La Principal de la Bisbal a fer sardanes, hi haurà zona habilitada per balladors i zona habilitada per qui vulgui escoltar sardanes, tot amb les mesures i protocols sanitàris. 

Inscripcions al washpap 620 867 383, per correu electrònic a borgessardanista@gmail.com o bé a Tintoreria Trini de les Borges,  en horari comercial o al  tf 973 14 20 65.

______________________________________

S'ha trobat un peu de màquina d'ensofatar al camí de l'Aixaragall a l'altura de la granja del Jaume Gotsens. Qui l'hagi perdut que es posi en contacte amb Jaume Felip Sans al telèfon 973 160 417. Gràcies.