AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de juiol de 2022

12/07/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

La Biblioteca l'Atlàntida us convida avui a les 17:30h a l'hora del conte. L'acte tindrà lloc a les piscines municipals.

________________________________________________________ 

Del 13 de juliol al 12 d'agost, s'organitza l'activitat d'Aquagym a les piscines. Dilluns, dimecres i divendres de 16h a 17h. Preu de l'activitat 35€. Inscripcions al telèfon 679 61 94 94.

 

______________________________________________________________

2a Setmana del Jovent Arbequí! Del 18 al 22 de juliol. Gimcana fotogràfica, cursa d'orientació nocturna, torneig d'escacs i codi secret, taller de cuina, taller TYE DIE i sortida a Alpipark. Totes les activitats són per a joves a partir de 12 anys. 

Les inscripcions s'han de fer al  formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEU3Wr1Rcpj4egDraPb8KCJXVqKB1N_00q8Yxxa5LON87DwA/viewform

_____________________________________________________________

Tothom qui estigui interessat en muntar una paradeta d'alimentació, artesania o productes naturals el 6 d'agost a La nit de Foc a la Fortalesa de Vilars, es pot apuntar durant tota aquesta setmana o a l'Ajuntament o a l'Agrobotiga.

___________________________________________________________

L'Agrupació sardanista Arbeca Nostra celebra el 31è Aplec Sardanista Vila d'Arbeca, el dia 23 de juliol a les 20h a la Plaça del Toll. Hi haurà sopar popular. Us podeu incriure al sopar els dies 14,15 i 18 de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran. Us hi esperem!

___________________________________________________________

Cafeteria Gabarra informa als clients que del 18 al 25 de juliol, ambdós inclosos, romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

____________________________________________________________

El col·legi "Els Frares" celebra els 100 anys. Per aquest motiu convoca els seus ex-alumnes a una trobada festiva el proper 8 d'octubre, a les 11h, al mateix col·legi. Per a més informació podeu contactar al correu electrònic centenarifrares@gmail.com 

_____________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic garriguesconcilia@gmail.com 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat. 

 

______________________________________________________________

En el marc del programa de la Setmana Cultural de Bellaguarda, es projectarà la pel·lícula Alcarràs. 

Aquesta tindrà lloc el dilluns 18 de juliol a les 21:30h a la Sala Polivalent de Bellaguarda. 

Es comptarà amb la presencia de la Xenia Roset, una de les actrius protagonistes de la pel·lícula. 

El preu de l'entrada és de 7€, i tot que es podrà adquirir al moment, es recomana fer reserva prèvia contactant al 973124004 o escrivint a ajuntament@bellaguarda.cat