AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de gener de 2024

12/01/2024

Programació sala l'Abadia

 

Demà a les 19:30 h., recital de poesia cantada de Josep Vallverdú, a càrrec d'Heura Gaya i Anton Not, amb l'espectacle "Versos de boira i aigua".

 

Entrada gratuïta, no és necessari reserva prèvia de seient.

En aquest espectacle, Heura Gaya i Anton Not proposen un recorregut per l'obra poètica de Josep Vallverdú. Alguns dels versos del mestre reclamen ser cantats, perquè són arrelats a la tradició popular més ancestral. D'altres volen una altra música, la del dir, la de la veu que parla. Gaya i Not es complementen en aquesta lectura de poemes cantats o bé concert recitat a partir d’una selecció de poemes de Josep Vallverdú.


 

Diumenge, 14 de gener a les 18 h., sessió de cinema amb la pel·lícula "Un amor".

 

Entrades anticipades a 4 € la reduïda i 5 € la general, que podreu adquirir a través de la web: https://arbeca.koobin.cat/ .

Entrades a taquilla a 5 € la reduïda i 6 € la general.

 

Durada de 128 minuts
Sinopsi:
Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, Nat, de 30 anys, es refugia al petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una masia desgavellada, amb un gos de carrer, la noia intentarà reconduir la seva vida. Després de bregar amb l'hostilitat de la persona que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una inquietant proposició sexual que li fa el veí Andreas. Aquesta estranya i confosa trobada donarà lloc a una passió obsessiva i desbordant que envoltarà completament Nat i la farà qüestionar-se el tipus de dona que creu ser.


 

La biblioteca l'Atlàntida informa que avui romandrà tancada.

Disculpeu les molèsties. 

___________________________________

 

Repunt's 54 fa saber que a partir de la setmana que ve, tenim nou horari. 

Gràcies per la vostra confiança i disculpeu les molèsties.


___________________________________

 

El Consell comarcal recorda que teniu a la vostra disposició un servei de préstec gratuït de productes de suport (llits articulats, grues, cadires de rodes, caminadors, seients dutxa, etc).

Si hi teniu interès podeu trucar al 973 15 04 14.


___________________________________

El consultori mèdic informa que per tal d'evitar contagis és obligatori dur mascareta per tal d'accedir-hi.

___________________________________

Demà, a les 16:30 h., al camp municipal Ramon Bellmunt, interessant partit de futbol, entre els equips Club de Futbol Arbeca - Club de Futbol Bellvís. 

Aficionats no hi falteu!