AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de gener de 2022

12/01/2022

 • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

 • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

 • La Biblioteca informa de que a partir d’avui podreu adquirir revistes a 0,50€. Els diners recaptats es destinaran a crear una nova secció de ludoteca amb jocs de taula per petits i grans.

 

 • Aquest proper diumenge 16 de gener a les 18:00h comença el Cicle Gudí a l'Abadia amb la pel·lícula "Pan de limón con semillas de amapolas", nomidada als Goya. Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida només aquest dijous. Es demana portar l'import just, gràcies.

 

imagen

 • LA COOPERATIVA ARBEQUINA INFORMA A TOTS ELS SOCIS QUE DEGUT A LA SITUACIÓ PANDÈMICA  A ARBECA, ENS VEIEM OBLIGATS A EXTREMAR LES PRECAUCIONS A LA NOSTRA EMPRESA.

  LA COOPERATIVA NOMÉS ATENDRÀ PRESENCIALMENT AL SOCI DE 8 A 11 DEL MATI, FINS A NOU AVÍS.

  PER MÉS CONSULTES TRUQUEU AL 973 16 00 00

 • La Cooperativa arbequina informa que els dimarts dia 18 i 25 de gener es podrà entrar ametlles en horari de 8 a 12h. del matí.

 

 • La Botiga de Cal Martí continua amb les seves rebaixes encara més rebaixades. En motxilles, bosses de mà, maletes, bufandes fulards i més. Tindrem un 30% de descompte. I en els articles de decoració i de la llar un 20%. Recordeu, les rebaixes de la Botiga de Cal Martí, al vostre abast. Us esperem!

 

 • Els Diables d'Arbeca informen que un dels números de la Grossa de Cap d'Any va sortir a retornar 1€ als qui en van comprar. És per això que qui el vulgui el pot passar a recollir per la Braseria Joventut aquest dijous i divendres de 6 de la tarda a 8 del vespre. Moltes gràcies per col·laborar amb la Colla de Diables!

 

 • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

   

  També es recorda que segueixen posant primeres dosis.