AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de febrer de 2021

12/02/2021

L'Ajuntament recomana per aquest diumenge, dia d'Eleccions al Parlament de Catalunya, venir amb el sobre i la butlleta preparats des de casa. En l'arribar a la plaça de la Unió Republicana hi haurà dos accessos diferents, un per cada secció de votació. L'accés i el recorregut estaran senyalitzats. 

 

Ja està en marxa la 39a edició de la Mostra de Creacions Literàries d'Arbeca Sant Jordi 2021. Pots presentar la teva obra fins el proper 16 d'abril. Les bases les trobareu a l'Ebando, Xarxes Socials i a la pàgina web de l'Ajuntament:

BASES DE LA MOSTRA 

Si teniu qualsevol dubte, podeu venir a la Biblioteca Atlàntida.

 

La Botiga de Cal Martí ja és a la recta final de les Rebaixes i descomptes i us fa saber que aquesta setmana és Sant Valentí, dia de l'amor i els enamorats. Tenim preparats un munt de detalls i regals per a totes i tots vosaltres. Vine a celebrar el Sant Valentí a Cal Martí. 

 

La junta del CF Arbeca informa a totes les persones del poble que tinguin Loteria de la Grossa del club, podran passar a cobrar les paperetes el divendres dia 12 de Febrer de 19:00 a 20:00 de la tarda al Magatzem del Servinstal.

Gràcies.

 

Qui hagi trobat una toma de força pel camí de l'Avinguda del canal cap al camí de Sanahuja que contacti al telèfon 600 42 82 44. Gràcies.